Collectif DS 12
Collectif DS 12

stichting bestuur

De stichting van Collectif DS 12 bestaat uit 2 leden:

Anne Lobbes is Franstalig van huis uit en kent Parijs vanaf haar jongste jaren. Anne heeft in Frankrijk gewoond en gewerkt, en raakte daar gefascineerd in het overbruggen van cultuurverschillen. Ze heeft na terugkomst uit Frankrijk diverse jaren college gegeven over Interculturele Communicatie aan Saxion Hogeschool Enschede. Na haar studie Bedrijfscommunicatie en Frans nam deze grote fan van diverse Citroëns, waaronder de DS uit 1955, een logische stap door in 2002 bij Citroën als trainee aan de slag te gaan. Sinds 2014 is Anne naast PR-Directeur voor Citroën tevens woordvoerder voor DS Automobiles in Nederland.

Arjan Ribbe is actief in de reclamebranche sinds 2000, eigenlijk al veel langer. Als kind las hij een verhaal over Saatchi&Saatchi en over de magische wereld van de reclame.
Een aantal jaren liep hij er stage. Na een aantal jaren als strateeg bij grote bureaus, is hij 5 jaar geleden HUNT. gestart. Vanuit de overtuiging dat er ondernemerschap nodig is om vernieuwende concepten te kunnen realiseren.
Collectif DS 12 is hier wellicht het beste voorbeeld van. Arjan werkt(e) onder andere voor Gillette, Bertolli, Shell, Kitkat en natuurlijk PSA waar DS Automobiles onder valt.